ghenadie popescu

blog despre un artist

Ghenadie Popescu a plecat la Paris

sursa: frasq.com

sursa: frasq.com

Ghenadie Popescu a plecat duminică, 31 august, la Paris, unde va participa la proiectul frasq.

frasq este la prima ediţie şi reprezintă o abordare subiectivă a improvizaţiei (performance-ului) care se practică în prezent. Este o abordare imperfectă dar şi generoasă, deschisă şi flexibilă. frasq este un mod de a pune întrebări şi de a medita asupra tehnicilor contemporane ale improvizaţiei. Artiştii vor activa atât individual cât şi în grupuri.

Iniţial a fost gândit şi organizat pentru localul numit Le Generateur, spaţiu privat, activităţile căruia sunt atribuite asociaţiei Arts Diffusion. Totuşi, proiectul se va desfăşura în mai multe locuri (galerii).

Ghenadie Popescu, care se va afla în reşedinţă în Franţa timp de 6 săptămâni, timp în care va realiza pentru frasq o colecţie de obiecte găsite în oraşele Paris şi Gentilly, care vor umple progresiv spaţiul galeriei Le Generateur. Deasemenea se vor organiza proiecţii cu filmele lui Popescu.

Expoziţia lui Ghenadie va putea fi vizitată de la 3 la 25 octombrie, vinerea de la 13.00 la 19.00, sâmbăta de la 14.00 la 20.00 şi duminica de la 15.00 la 19.00.

Detalii despre proiectul frasq.

septembrie 2, 2009 - Posted by | jurnal, proiecte | , ,

Un comentariu »

  1. […] Ghenadie Popescu se află la Paris, participa în proiectul frasq. Despre asta spuneam aici. Iniţial, trebuia să organizeze o expoziţie, din obiectele strânse în timpul plimbărilor sale […]

    Pingback de Cu roaba în jurul Parisului « ghenadie popescu | octombrie 13, 2009 | Răspunde


Lasă un comentariu